Waarom zou je voor mij kiezen? Hier zijn 8 redenen:

1. Altijd actueel
In mijn presentaties ben ik altijd actueel. Dat is mijn drijfveer voor mijn werk. Ik ben enorm geboeid door de impact van digitale technologie op bedrijf, mens en samenleving. Deze informatie absorberen, duiden, wikken, wegen, afschrobben en vertellen aan de rest van de wereld is oprecht mijn passie. In mijn goed gelezen nieuwsbrief en blogs kun je zien dat ik mij begeef in de frontlinie van nieuwe technologie. Ik heb geen stagiaires, studenten of medewerkers die mijn blogs of presentaties maken. Het is allemaal eigenhandig samengesteld, gelezen, gewikt en gewogen. Het moet immers ook geloofwaardig worden gebracht, met zaken waar ik echt verstand van heb.

2. Energiek, luchtig en met humor.
Een evenement organiseren doe je niet zomaar: je wilt mensen bij elkaar brengen, inspireren en aanzetten tot toekomstdenken. Ze een fijne dag geven. Positieve energie en humor zijn twee ijzersterke middelen om mensen geïnspireerd te krijgen en te houden. U wilt dat mensen op het puntje van hun stoel blijven zitten, geboeid blijven tot de laatste minuut. Dat lukt mij. Een hoog tempo, compacte informatie, humor en treffende voorbeelden maken mijn lezingen meer dan de moeite waard.

“Jarno gaf in zijn lezing in sneltreinvaart een update over de laatste trends. In no-time ben je op de hoogte over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, conversational commerce, et cetera. Op zijn eigen – soms humoristische – wijze raak je geïnspireerd, zodat je op eigen kracht verder kunt om je interesses uit te diepen. Wat mij betreft was het een lezing die qua inhoud met kop en schouders boven de rest van die dag uitstak.” Eds Keizer, GeK b.v.

3. Ervaring
Ik mag mijzelf met een gerust hart een meer dan ervaren spreker noemen. Duizenden mensen hebben inmiddels een presentatie van mij bijgewoond. Sinds 2002 spreek ik in een zakelijke werkomgeving en sinds 2009 als zelfstandig professioneel spreker. Die ervaring zie je op het podium.

“Jarno was de afsluitende gastspreker op onze klantendag. Hij gaf een vlotte presentatie met praktische voorbeelden van technologieën die soms nog wat ongrijpbaar lijken. Het was voor ons belangrijk dat onze klanten zich goed in konden beelden hoe zij nieuwe technologieën zouden kunnen toepassen in hun eigen business. Daar is Jarno zeker in geslaagd. Het was een informatieve, interessante, maar ook vermakelijke afsluiting van de dag. Bedankt!” Veronique van Rosmalen, MySolution

4. Geen verzonnen toekomstverhalen.
De focus van mijn presentatie is altijd de realistische toekomst. Technologie en innovatie gericht op de impact op bedrijf, mens en samenleving binnen nu en 15 jaar. Geen verzonnen toekomstscenario’s, science fiction of Hollywoodachtige technologieën die nooit de realiteit zullen halen. No made-up stories. Er zijn andere trendwatchers die denken dat ze kunnen voorspellen hoe de wereld er in 2075 uitziet. Ik ben daar niet een van. Ik laat het huidige landschap aan u zien en vertel u inspirerende toekomstscenario’s die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaan gebeuren.  Inspirerend, thought-provoking en met voldoende humor.

Ik pretendeer trouwens ook niet overal verstand van te hebben. Dat is gewoonweg onmogelijk in een wereld die zó veelomvattend en complex is. Op mijn site kunt u lezen waar ik verstand van heb. Hier lees je de laatste updates.

“Soms heb je geluk en komt heel toevallig een spreker op je pad die op een speelse wijze de nodige dynamiek in kan brengen bij je ICT-kwartaal meeting. Jarno heeft niet alleen op een leuke humoristische wijze de nieuwste IT-trends over het voetlicht gebracht maar ook de nodige discussies losgemaakt over de bright en dark sights van de steeds verdergaande automatisering. Hij is daarbij zelfs geslaagd om de koppeling te maken naar onze bedrijfsvoering en heeft op die manier bijgedragen aan een geslaagde middag.” Ben Vester, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

5. De menselijke maat in technologie.
De impact van digitale technologie is overweldigend. Historisch gezien bevinden we in ons in een enorm dynamisch tijdperk waarin technologische innovaties elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Ik kijk altijd naar: wat betekent dit voor de mens? Voor onze samenleving? Voor hoe wij ons werk organiseren? Het is misschien wel mogelijk maar… willen we dit wel? Wat zijn de kansen én de risico’s? Waar blijft de menselijke maat? Geven we niet iets weg zonder goed te beseffen wat er voor in de plaats komt?

6. Begrijpelijk voor iedereen.
Kwalitatief goede lezingen voor iedere toehoorder begrijpelijk. Om een trend te kunnen concretiseren maak ik tevens veel gebruik van praktijkvoorbeelden. Ik verval niet in vakjargon, buzzwords en stoere technische taal. Ik hoef niet met bombarie te laten zien waar ik verstand van heb; als ik de hele zaal slimmer maak ben ik blij.

“Samenwerken met Jarno ervaar ik elke keer weer als heel prettig. Ook voor Frankwatching’s meest recente Conversational Commerce Event heeft Jarno actief met me meegedacht, stond hij open voor ideeën en zorgde op de dag zelf voor een sterke openings keynote. Een waardevolle aanvulling voor het programma, zowel inhoudelijk als ook in persoon.” Lindy Prins, Frankwatching

7. Professionaliteit
Mensen die eerder met mij hebben gewerkt weten het: mijn werkhouding is professioneel. Afspraak is afspraak. Ik zorg dat ik goed ben voorbereid en dat iedere opdrachtgever mijn volledige aandacht heeft. Wanneer ik moet reizen voor mijn werk houd ik daar rekening mee in mijn planning. Ik zorg zelf dat ik inhoudelijk en praktisch goed ben voorbereid. U betaalt voor mijn diensten en daar geef ik waarde voor terug.

8. Op maat
Ik zorg ervoor dat de lezing die ik geef is toegespitst op uw behoefte. Ik breng de buitenwereld naar binnen en maak mijn presentaties op maat. Geen volledig afgephotoshopt verhaal waar de smaak en kraak al uit is, maar een lezing gemodelleerd naar uw branche en bedrijf.

“In drie kwartier kregen de deelnemers aan ons ANVR reiscongres in Portugal een spervuur aan voorbeelden van toepassingen kunstmatige intelligentie voorgeschoteld. De presentatie van Jarno heeft ons op een hele aanschouwelijke manier duidelijk gemaakt dat de toekomst al is begonnen. Toppresentatie!” Frank Oostdam, Directeur ANVR.

Neem contact op

Wil je weten wie ik ben, wat ik heb gedaan en wat ik nu doe? Klik dan hier

Mijn klanten