Waarom zou je voor mij kiezen? Hier zijn 8 redenen:

1. Altijd actueel
In mijn presentaties ben ik altijd actueel. Dat is mijn drijfveer voor mijn werk. Ik ben enorm geboeid door de impact van digitale technologie op bedrijf, mens en samenleving. Deze informatie absorberen, duiden, wikken, wegen, afschrobben en vertellen aan de rest van de wereld is oprecht mijn passie. In mijn goed gelezen nieuwsbrief kun je zien dat ik mij begeef in de frontlinie van nieuwe technologie. Ik heb geen stagiaires, studenten of medewerkers die mijn blogs of presentaties maken. Het is allemaal eigenhandig samengesteld, gelezen, gewikt en gewogen. Het moet immers ook geloofwaardig worden gebracht, met zaken waar ik echt verstand van heb.

2. Energiek, luchtig en met humor.
Een evenement organiseren doe je niet zomaar: je wilt mensen bij elkaar brengen, inspireren en aanzetten tot toekomstdenken. Ze een fijne dag geven. Positieve energie en humor zijn twee ijzersterke middelen om mensen geïnspireerd te krijgen en te houden. U wilt dat mensen op het puntje van hun stoel blijven zitten, geboeid blijven tot de laatste minuut. Dat lukt mij. Een hoog tempo, compacte informatie, humor en treffende voorbeelden maken mijn lezingen meer dan de moeite waard.

3. Ervaring
Ik mag mijzelf met een gerus hart een meer dan ervaren spreker noemen. Duizenden mensen hebben inmiddels een presentatie van mij bijgewoond. Sinds 2002 spreek ik in een zakelijke werkomgeving en sinds 2009 als zelfstandig professioneel spreker.

4. Geen verzonnen toekomstverhalen.
De focus van mijn presentatie is altijd de realiteit van de toekomst. Technologie en innovatie gericht op de impact op bedrijf, mens en samenleving binnen nu en 15 jaar. Geen verzonnen toekomstscenario’s, science fiction of Hollywoodachtige technologieën die nooit de realiteit zullen halen. No made-up stories. Er zijn andere trendwatchers die denken dat ze kunnen voorspellen hoe de wereld er in 2075 uitziet. Ik ben daar niet een van. Ik laat het huidige landschap aan u zien en vertel u inspirerende toekomstscenario’s die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaan gebeuren. Ik pretendeer ook niet overal verstand van te hebben. Dat is gewoonweg onmogelijk in een wereld die zó veelomvattend en complex is. Op mijn site kunt u lezen waar ik verstand van heb.

5. De menselijke maat in technologie.
De impact van digitale technologie is overweldigend. Historisch gezien bevinden we in ons in een enorm dynamisch tijdperk waarin technologische innovaties elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Ik kijk altijd naar: wat betekent dit voor de mens? Voor onze samenleving? Voor hoe wij ons werk organiseren? Het is misschien wel mogelijk maar… willen we dit wel?

6. Begrijpelijk voor iedereen.
Kwalitatief goede lezingen voor iedere toehoorder begrijpelijk. Om een trend te kunnen concretiseren maak ik tevens veel gebruik van praktijkvoorbeelden. Ik verval niet in vakjargon, buzzwords en stoere technische taal.

7. Professionaliteit
Mensen die eerder met mij hebben gewerkt weten het: mijn werkhouding is professioneel. Afspraak is afspraak. Ik zorg dat ik goed ben voorbereid en dat iedere opdrachtgever mijn volledige aandacht heeft. Wanneer ik moet reizen voor mijn werk houd ik daar rekening mee in mijn planning. Ik zorg zelf dat ik inhoudelijk en praktisch goed ben voorbereid. U betaalt voor mijn diensten en daar geef ik waarde voor terug.

8. Op maat
Ik zorg ervoor dat de lezing die ik geef is toegespitst op uw behoefte. Ik breng de buitenwereld naar binnen en maak mijn presentaties op maat. Geen volledig afgephotoshopt verhaal waar de smaak en kraak al uit is, maar een lezing gemodelleerd naar uw branche en bedrijf.

Neem contact op

Wil je weten wie ik ben, wat ik heb gedaan en wat ik nu doe? Klik dan hier

Mijn klanten