Merken dichterbij hun doelgroep

Social media hebben hun bestaansrecht bewezen. Bedrijven die connected zijn, zijn succcesvoller. En mensen willen zich graag verbinden met bedrijven. Ze willen graag in gesprek met bedrijven. Social media kunnen helpen om uw bedrijf bekender of geliefder te maken. Laat mij u helpen de kansen in kaart te brengen en te verzilveren.

Training

Social media bieden de mogelijkheid om op relevante wijze in contact te staan met de buitenwereld, om nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken. Ik geef trainingen op het gebied van Facebook, social media strategie, LinkedIn, Twitter, Snapchat of Instagram

Neem contact met me op!

Social media gaat over:

– Netwerken. – In gesprek raken met uw doelgroep.
– Uw doelgroep op de hoogte houden van het nieuws van uw bedrijf.
– Uw doelgroep betrekken bij wat u doet. Een community maken.
– Ambassadeurs, ‘fans’ creëren voor uw bedrijf.
– Een menselijk, makkelijk te benaderen bedrijf creëren.
– Niet ‘pushen’ om iets te verkopen, maar klanten naar uw bedrijf laten komen.
– Online klantenservice en webcare creëren.

Bekijk hier bijvoorbeeld mijn training “Social Media Strategie in 1 dag” op basis van mijn managementboekbestseller.
Bekijk deze training

Bekijk hier bijvoorbeeld de training LinkedIn in combinatie met “Social Selling”:
Bekijk deze training

Ik geef ook trainingen social media voor gevorderden!

Bekijk mijn kanalen

Check mijn Twitter.
Jarno op Instagram
Mijn zakelijke Facebookpagina
Jarno op LinkedIn
Mijn Youtube kanaal

Training social media

Wat zijn belangrijke aandachtspunten:

– Wat zijn social media en waarom moet ik er iets mee?
– Hoe werken social media platforms: Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Snapchat,etc, etc?
– Hoe kan ik social media zakelijk succesvol inzetten voor mijn bedrijf?
– Wat zijn de do’s en don’ts van social media?
– Wat zijn de succes-cases en wat kan ik daarvan leren?
– Hoe hou ik in de gaten wat er online over mijn bedrijf gezegd wordt?
– Hoe hou ik overzicht, creëer ik tijdwinst en vind ik nieuwe klanten met een social media dashboard?
– Hoe maak ik social media meetbaar?
– Wat is een goeie social media strategie voor organisaties en bedrijven?
– Hoe maak ik zo’n social media strategie?
– Wat zijn richtlijnen voor social media voor medewerkers van mijn bedrijf?

Neem contact met me op.

Incompany training

Vanzelfsprekend neem ik voorafgaand aan alle in-company trainingen een degelijke intake af. Tevens krijgt iedere deelnemer voorafgaand aan de training een individuele digitale vragenlijst. Op basis hiervan maak ik van iedere incompany training maatwerk.

In mijn incompany trainingen probeer ik verschillende werkvormen af te wisselen, waarbij ik zowel gebruik maak van opdrachten op papier, op de laptop en bijvoorbeeld via smartphone. Al naar gelang wat u als opdrachtgever zou willen.

Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Mijn klanten