The Next Level

Je kent de basis van Twitter, Facebook, LinkedIn. Je hebt ee naccount op Instagram en je bent vertrouwd met je smartphone. Jij en je team zitten al een tijdje op social media. Facebook pagina? Check. Twitter pagina? Check. Enzovoort. Check, Check. En dan? Hoe nu verder? Een basistraining social media kun je wel dromen. Je zoekt een social media training voor gevorderden.

Social Media Gevorderden

Wanneer je de basis van social media marketing al kent en verschillende goed ingericht profielen hebt is deze training voor jou geschikt. Deze training komt tot stand op basis van intensieve samenwerking en is 100% maatwerk.

Reserveer

Let op:

Deze training is niet voor de social media starters en computer-onhandigen onder ons. Basiskennis social media is verplicht.

Deze training geef ik in-company. Bellen / mailen om te overleggen? Graag!

Bekijk mijn kanalen

Check mijn Twitter.
Jarno op Instagram
Mijn zakelijke Facebookpagina
Jarno op LinkedIn
Mijn Youtube kanaal

Incompany training

Vanzelfsprekend neem ik voorafgaand aan alle in-company trainingen een degelijke intake af. Tevens krijgt iedere deelnemer voorafgaand aan de training een individuele digitale vragenlijst. Op basis hiervan maak ik van iedere incompany training maatwerk.

In mijn incompany trainingen probeer ik verschillende werkvormen af te wisselen, waarbij ik zowel gebruik maak van opdrachten op papier, op de laptop en bijvoorbeeld via smartphone. Al naar gelang wat u als opdrachtgever zou willen.

Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Mijn klanten