LTTF Tech podcast

Listening to the future podcast is een podcast waarin ik experts uit de digitale wereld interview. We kijken samen naar de toekomst door de lens van digitale technologie. We proberen nieuwe ontwikkelingen te zien, te duiden en te voorzien van context. Mét optimisme én af en toe een kritische blik. Hoe gaat digitale technologie onze toekomst vormgeven?
Dat hoor je in deze podcast.

Iedere week een nieuwe LTTF podcast

In de LTTF podcast interview ik - Jarno Duursma- experts uit de digitale wereld en kijken we naar de toekomst door de lens van digitale technologie. We proberen nieuwe ontwikkelingen te zien, te duiden en te voorzien van context. Mét optimisme én af en toe een kritische blik. Hoe gaat digitale technologie onze toekomst vormgeven?
Dat hoor je in deze podcast.

Lees verder

Bennie Mols over Gen Technologie en Deepfake

LTTF 003: De toekomst van Kunstmatige Intelligentie

Bennie Mols is freelance wetenschapsjournalist, auteur en spreker, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robotica en het menselijk brein. Hij is gepromoveerd natuurkundige en afgestudeerd filosoof. Met deze zowel bèta- als alfa-achtergrond kan hij op een unieke manier aankijken tegen technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Lees verder

LTTF 002: De toekomst van Quantum Computing

13 februari 2020 online! Arian Stolk is onderzoeker bij QuTech https://qutech.nl/ – het quantuminstituut waarin TU Delft, Microsoft en TNO nauw samenwerken. QuTech behoort tot de wereldwijde top in Quantum Computing onderzoek. Bij Qutech werken ze niet alleen aan een Quantum Computer, maar ook aan het eerste quantumnetwerk ter wereld.

Lees verder

LTTF 001: Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is een bekende internationale spreker. Van Belleghem is een grote speler binnen de transformerende markt van klantrelaties en de toekomst van marketing. Steven is ook auteur van verschillende boeken, waaronder: ‘When digital becomes human’; ‘customers the day after tomorrow’; ‘The conversation company’.

Lees verder

Mijn klanten