LTTF Tech podcast

Listening to the future podcast is een podcast waarin ik experts uit de digitale wereld interview. We kijken samen naar de toekomst door de lens van digitale technologie. We proberen nieuwe ontwikkelingen te zien, te duiden en te voorzien van context. Mét optimisme én af en toe een kritische blik. Hoe gaat digitale technologie onze toekomst vormgeven?
Dat hoor je in deze podcast.

Iedere week een nieuwe LTTF podcast

In de LTTF podcast interview ik - Jarno Duursma- experts uit de digitale wereld en kijken we naar de toekomst door de lens van digitale technologie. We proberen nieuwe ontwikkelingen te zien, te duiden en te voorzien van context. Mét optimisme én af en toe een kritische blik. Hoe gaat digitale technologie onze toekomst vormgeven?
Dat hoor je in deze podcast.

Lees verder

LTTF 008: met Ben van der Burg (BNR De Technoloog)

Een interessant gesprek in deze podcast met Ben van der Burg. Een podcast waarbij we regelmatig ontsporen, op zoek naar interessante inzichten. Op zoek naar dat wat we nog niet weten. Onderlinge gedachte-wandelingen om elkaars blikveld te verruimen. Over technologie, corona, desinformatie, veranderingen, chaos, corona, apps, leren, werk, toekomst, health, slaap en de mogelijke voordelen van de coronacrisis.

Lees verder

LTTF 007: 21 professionals over de huidige en toekomstige impact van corona

We zitten midden in de crisis veroorzaakt door corona. In deze podcast hoor je 21 visies op de huidige situatie en op de toekomst. Wat is de impact van corona op dit moment en wat gaat deze zijn in de toekomst? Wat is tijdelijk en wat is blijvend? Ik laat diverse professionals aan het woord. Doel van deze podcast is om elkaars gedachten aan te scherpen, elkaars blikveld te verbreden en waar mogelijk elkaar te kunnen helpen.

Lees verder

LTTF 006: Toekomst van werk. Ons werk van de toekomst.

In deze podcast spreek ik met Robert Went. Hij econoom en werkt bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Welke factoren beïnvloeden de toekomst van werk? Welke technologische ontwikkelingen gaan van invloed zijn op de toekomst van werk? Hoe gaan we dat zien? Welke nieuwe banen komen er? Welke banen verdwijnen? Waarom is er in NL zo’n groot contrast tussen de rechten van mensen met een vast contract en de flexibele? Je hoort het in deze podcast!

Lees verder

LTTF 005: De kracht van digitale technologie in China

In deze Podcast spreek ik China deskundige Ed Sander. Wat is de kracht van digitale technologie in China? Wat is het verhaal van 5G, Chinese overheid en Amerikaanse bemoeienis? Waar wil China naartoe en wat is de rol van technologie daarin? Hoe zit het ook alweer met het sociale kredietsysteem? En wordt China in 2030 de belangrijkste speler op het wereldtoneel? Na het luisteren van deze Podcast ben je helemaal op de hoogte van technische ontwikkelingen in China.

Lees verder

LTTF 004: De toekomst van Voice Technologie

Mijn gast is Maarten Lens-FitzGerald. Hij maakt onder andere de Voicecast podcast serie ism met BNR . Zijn boek Voice, inzichten en kansen van de spraak revolutie, komt uit in de lente van 2020. In het vorige decennium deed Maarten een succesvolle exit van Layar, het eerste globale augmented reality platform.

Lees verder

Bennie Mols over Gen Technologie en Deepfake

LTTF 003: De toekomst van Kunstmatige Intelligentie

Bennie Mols is freelance wetenschapsjournalist, auteur en spreker, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robotica en het menselijk brein. Hij is gepromoveerd natuurkundige en afgestudeerd filosoof. Met deze zowel bèta- als alfa-achtergrond kan hij op een unieke manier aankijken tegen technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Lees verder

LTTF 002: De toekomst van Quantum Computing

13 februari 2020 online! Arian Stolk is onderzoeker bij QuTech https://qutech.nl/ – het quantuminstituut waarin TU Delft, Microsoft en TNO nauw samenwerken. QuTech behoort tot de wereldwijde top in Quantum Computing onderzoek. Bij Qutech werken ze niet alleen aan een Quantum Computer, maar ook aan het eerste quantumnetwerk ter wereld.

Lees verder

LTTF 001: Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is een bekende internationale spreker. Van Belleghem is een grote speler binnen de transformerende markt van klantrelaties en de toekomst van marketing. Steven is ook auteur van verschillende boeken, waaronder: ‘When digital becomes human’; ‘customers the day after tomorrow’; ‘The conversation company’.

Lees verder

Mijn klanten