Mijn klanten zijn onder andere: ABN AMRO, Antea Group, ANVR, Achmea, Adecco, Avans Hoogeschool, BDO Accountants, BMW Nederland BV, Bouwend Nederland, Deloitte, Financieel Dagblad, FNV Bondgenoten,   Frankwatching b.v., Kluwer, Koninklijke Metaalunie, Koninklijke PostNL BV, Managementboek, Nestlé, Noorderlink, NRC Media,   NV NOM, Plegt Vos Noord, Provincie Groningen, Rabobank, Randstad Professionals, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Unilever Food, Upstream, UWV, VGZ, Wolters Kluwer.
Wilt u ook een klant van mij worden? Neem dan contact met me op.

“In drie kwartier kregen de deelnemers aan ons ANVR reiscongres in Portugal een spervuur aan voorbeelden van toepassingen kunstmatige intelligentie voorgeschoteld. De presentatie van Jarno heeft ons op een hele aanschouwelijke manier duidelijk gemaakt dat de toekomst al is begonnen. Toppresentatie!” Frank Oostdam, Directeur ANVR.

“Ik heb Jarno horen spreken over Bitcoin en Blockchain op een Rabobank-evenement. Het is een van de beste uiteenzettingen die ik ooit over de basis van Bitcoin en Blockchain heb gehoord. Jarno wist de complexe materie toegankelijk te maken voor een publiek dat niet bekend is met de principes.”
Krijn Soeteman, Tech-journalist en auteur van Cryptovaluta voor Dummies,

“Soms heb je geluk en komt heel toevallig een spreker op je pad die op een speelse wijze de nodige dynamiek in kan brengen bij je ICT-kwartaal meeting. Jarno heeft niet alleen op een leuke humoristische wijze de nieuwste IT-trends over het voetlicht gebracht maar ook de nodige discussies losgemaakt over de bright en dark sights van de steeds verdergaande automatisering. Hij is daarbij zelfs geslaagd om de koppeling te maken naar onze bedrijfsvoering en heeft op die manier bijgedragen aan een geslaagde middag.
Ben Vester, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

“Jarno was de afsluitende gastspreker op onze klantendag. Hij gaf een vlotte presentatie met praktische voorbeelden van technologieën die soms nog wat ongrijpbaar lijken. Het was voor ons belangrijk dat onze klanten zich goed in konden beelden hoe zij nieuwe technologieën zouden kunnen toepassen in hun eigen business. Daar is Jarno zeker in geslaagd. Het was een informatieve, interessante, maar ook vermakelijke afsluiting van de dag. Bedankt!”
Veronique van Rosmalen, MySolution

“Jarno gaf in zijn lezing in sneltreinvaart een update over de laatste trends. In no-time ben je op de hoogte over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, conversational commerce, et cetera. Op zijn eigen – soms humoristische – wijze raak je geïnspireerd, zodat je op eigen kracht verder kunt om je interesses uit te diepen. Wat mij betreft was het een lezing die qua inhoud met kop en schouders boven de rest van die dag uitstak.” Eds Keizer, GeK b.v.

Neem contact met me op

Mijn klanten