Lezing TechTrends in het jaar 2030.

De toekomst is niet meer wat hij geweest is.

Digitale technologie is vaak ontwrichtend. In deze lezing vertel ik over de meest belangrijke technologieën. De technologieën die reeds impact maken en dat nog gaan doen. Wat staat u te wachten?
Wat is relevant en wat niet? Wat zijn de kansen van deze digitalisering en welke impact heeft dit op mens en samenleving?

Technologie wordt steeds menselijker, toegankelijker, goedkoper en slimmer. Digitaal is het nieuwe normaal. We leven in een fascinerende wereld vol met nieuwe mogelijkheden. Ik creëer voor u het overzicht.

De wereld verandert razendsnel en de digitalisering, internet en een nieuwe mindstate zorgen voor razendsnelle veranderingen. Bedrijven moeten toekomstbestendig zijn. Welke trends zijn relevant en welke niet? Waar moet je als bedrijf op letten? Welke trends staan nog in de kinderschoenen en welke niet?

Een wervelende en inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie.

Te denken valt aan Cryptocurrencies, Bitcoin, Blockchain, Deep Learning, Artificial Intelligence, exponentiële technologieën, the Machine Economy, 3D printen, Biotechnologie, Virtual reality, Augmented reality, de algoritmische organisatie, Chatbots, Conversational Technology, Drones, Autonomous Mobility, Virtual Assistants, Amazon Alexa, Google Home en WeChat.

Mijn lezingen bevatten altijd veel recente praktijkvoorbeelden. Inspirerend, enthousiast, nuchter en begrijpelijk voor het voetlicht gebracht. Geen science-fiction, maar een heldere blik in de toekomst.

En ik vergeet ook niet het menselijk aspect mee te nemen: wat is de rol van ons mensen in een wereld van toenemende technologie? Hoe gaan we om met het “verlies van vaardigheden” en de toenemende schaarste van bijvoorbeeld aandacht, intimiteit en privacy?

Laat u meenemen in de wereld van overmorgen. Verbaas u over de huidige stand van zaken en de toekomst. De convergentie van digitale technologieën veroorzaakt een landverschuiving in menige branche.

Don’t let the future leave you behind…

“Jarno heeft ons meegenomen in de snel veranderende digitale wereld met de nadruk op kunstmatige intelligentie. Tijdens zijn verhaal heeft hij een duidelijke link gemaakt naar onze business wat het niet alleen erg interessant maar ook nog eens zeer relevant maakt. Zeker een toegevoegde waarde voor ons als inspiratie maar ook als reminder dat het belangrijk is om te weten wat er allemaal om ons heen gebeurd zodat wij hier als bedrijf ook beter op in kunnen spelen.” Tim de Vos, Unilever food.

Boek deze lezing

Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken, onder andere over Bitcoin Blockchain en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Studio Overmorgen bevindt hij zich in de frontlinie van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hij is alumnus van het gerenommeerde opleidingsinstituut Singularity University in Silicon Valley.

Jarno is een veelgevraagd spreker met hoge beoordelingen. Hij is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, BNR nieuwsradio, de Volkskrant en het Financieele Dagblad.

Mijn klanten