Contact maken

Je bent op mijn contact pagina. Goed idee! Ik geef inspirerende, actuele en prikkelende lezingen over de frontlinie van digitale technologie. Geschikt voor congres, relatiemiddag, symposium, inspiratiesessie of vergelijkbaar.

Je krijgt geen spijt: mijn lezingen zijn altijd erg hoog beoordeeld. Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.

Wat zijn de belangrijkste redenen om mij in te huren?

1. Altijd actueel
2. Energiek, luchtig en met humor.
3. Ervaring
4. Geen verzonnen toekomstverhalen.
5. De menselijke maat in technologie.
6. Begrijpelijk voor iedereen.
7. Professionaliteit
8. Op maat

Heb je haast, wil je mijn beschikbaarheid checken of meer weten over mijn tarieven? Of wil je gewoon even contact maken, kijken of het klikt of overleggen? Bel me dan op dit nummer: 06-16074953. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn.

E-mail: info@jarnoduursma.nl
Telefoon: 050 230 7487
Mobiel: 06-16074953

Lees hier mijn Algemene Voorwaarden en iets over Kickbackfee.

Hier staat mijn privacyverklaring.

Voor organisatoren:

Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro en staat ‘ie op een plek waar ik ‘m kan zien, of wordt het gefaciliteerd dat ik de volgende sheet kan zien.
Don’t worry, ik zorg zelf voor Apple kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat). Headset heeft voorkeur boven handmicrofoon.

Ik ben verbonden aan een aantal sprekersbureau’s:
Speakers Academy, Sprekershuys, DeSpreker, Quality Bookings en BNR Sprekers.

“Het verhaal van Jarno werd zeer positief ontvangen en het helpt mij als manager om samen met mijn collega’s op zoek te gaan naar de kansen die de digitale transformatie ons te bieden heeft. Wat mij betreft is er geen strijd tussen mens en machine. Het is de kunst om als mens mét machine intelligenter te worden. Jarno heeft ons wakker geschud. Dank!” Cesar Blaauwgeers, Antea Group

Mijn klanten