Doelgroep

Deze training is voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe baan, een droombaan of graag een nieuwe stap in zijn of haar carrière wil zetten.

Aan het eind van de training weet je:

– Het verschil tussen het oude en nieuwe solliciteren.
– Waarom het belangrijk is om ‘ambassadeurs’ te vinden.
– Hoe je subtiel je netwerk kunt inzetten bij het vinden van je volgende baan.
– Hoe je online gevonden kunt worden door werkgevers en recruiters.
– Hoe je LinkedIn, Twitter en Facebook inzet als middel om jezelf te profileren, te netwerken en jezelf vindbaar te maken.
– Waar je op internet en op social media platformen de beste vacatures vindt.
– Waarom creativiteit zo belangrijk is.

Voor de loopbaan-professional

Werkt u als loopbaan-professional en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van nieuwe media in relatie met carrière, loopbaan en arbeidsmarkt? Ik verzorg voor u graag een in-company training over ‘socialiteren’. Neem daarvoor contact met me op!

Arbeidsmobiliteit

Heeft u als organisatie de wens dat uw medewerkers zich meer naar buiten gaan richten op de arbeidsmarkt? Wilt u een hogere arbeidsmobiliteit binnen en vanuit uw organisatie? Wilt u dat uw medewerkers enthousiast worden gemaakt over de mogelijkheden van ‘het nieuwe netwerken’? Dan is het volgen van een in-company workshop Socialiteren voor uw medewerkers een goed idee! Ik vertel op deskundige, luchtige en professionele wijze wat nieuwe media kunnen betekenen in relatie tot nieuwe carrière-stappen en de arbeidsmarkt.

Incompany training

Vanzelfsprekend neem ik voorafgaand aan alle in-company trainingen een degelijke intake af. Tevens krijgt iedere deelnemer voorafgaand aan de training een individuele digitale vragenlijst. Op basis hiervan maak ik van iedere incompany training maatwerk.

In mijn incompany trainingen probeer ik verschillende werkvormen af te wisselen, waarbij ik zowel gebruik maak van opdrachten op papier, op de laptop en bijvoorbeeld via smartphone. Al naar gelang wat u als opdrachtgever zou willen.

Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.