Sociale media zijn overal. En alles lijkt mogelijk. Maar ik zal u echter geen gouden bergen beloven. Toch is het voor uw onderneming wel degelijk belangrijk dat u meegaat met deze onontkoombare ontwikkeling. Want er valt letterlijk en figuurlijk winst te halen wanneer uw bedrijfsstrategie zich meer focust op Social Media. Mits goed uitgevoerd kan zo’n strategie u helpen bij essentiële zaken: wat leeft er onder mjin doelgroep? wat wordt er over mijn merk gezegd? hoe vind en bind ik nieuwe klanten? hoe kom ik aan nuttige ideeën en tips van gebruikers? hoe bouw ik mijn merk op en hoe genereer ik merktrouw? hoe verandert een ‘gewone’ klant in een ‘fan’ of ‘ambassadeur’ van mijn bedrijf? Ik vertel u graag hoe u Social Media zakelijk kunt inzetten, wat online gedrag ‘Social’ maakt, wat de ‘ziel’ van Social Media is, maar ook wat de ‘do’s en dont’s’ van online netwerken zijn. Daarnaast kan ik u uitleggen hoe u invloed uitoefent op Google, zodat uw pagina hoger in de zoekresultaten scoort. Ik kan het nut van bijvoorbeeld Google Places en Google Apps toelichten en dergelijke tools toepasbaar voor uw bedrijf maken. Wilt u weten wat Social Media en internet voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier of check de productenpagina. Mijn Social Media adviezen zijn meteen toepasbaar in de praktijk. Desgewenst verzorg ik ook een inspirerende en praktijkgerichte Social Media in-company training op maat. Vind mij ook op: