Social Media Advies

Ik geef social media advies op management-/directieniveau en kan tevens meekijken op operationeel niveau. Onderstaande producten kenmerken zich door een combinatie van training en advies, beide met theorie- en praktijkelementen.

Social media strategietraject

Volledig social media strategietraject op maat. 8 dagdelen verspreid over een langere periode. Social media, het hele pakket. Zowel training als advies. Resultaat: succesvol social media toegepast in uw bedrijf. Traject is gericht op uiteindelijke zelfredzaamheid. Meer over social media strategietraject Wilt u graag een op maat oplossing? Ook dan ben ik u graag van dienst.

U kunt mij inhuren als consultant voor al uw social media vraagstukken. Dat kan een paar uur zijn, een dag, een maand of langer. Eenmalig of in een abonnementvorm.

Hieronder beschrijf ik de vorm waarin ik goed tot mijn recht kom: een volledig social media strategietraject op maat.

Strategietraject op maat

U krijgt van mij hulp bij het bedenken, opzetten en implementeren van uw social media strategie. Meerdere dagdelen verspreid over 6 maanden. Social media, het hele pakket. U krijgt van mij alles wat ik weet. Zowel training als advies. Ik maak daarbij gebruik van mijn managementboek bestseller en het ‘smart social media strategie model’. Resultaat: succesvol social media toegepast in uw bedrijf. Traject is gericht op uiteindelijke zelfredzaamheid. Een pakket waarin ik samen met u de fundamentele bouwstenen van social media implementatie doorneem. Samen strategisch en hands-on aan de slag om social media tools en mindset te implementeren. Van strategisch naar tactisch en operationeel.

Inspiratiesessies

Er zijn vast mensen om u heen die het nut en de noodzaak van social media niet zo inzien. Die vooroordelen hebben of niet weten waar ze moeten beginnen. Die twijfelen over de meerwaarde. Ik geef vaak inspiratiesessies over het nut, de meerwaarde en de kracht van social media. Inspirerend, begrijpelijk en met een hoog realiteitsgehalte. Als u op zoekt bent naar iemand die samen met u een op uw bedrijf toegespitste social media strategie opstelt, dan help ik u graag.