Maak jouw organisatie futureproof met de allernieuwste insights uit Silicon Valley.

​Ik zeg het zo vaak tijdens mijn lezingen: ​De toekomst is niet meer wat hij geweest is.​ De wereld verandert razendsnel door digitale technologie. Het is dus van groot belang om als bedrijf naar de horizon te kijken.

Welke digitale trends zijn relevant en welke niet? Waar liggen de kansen en bedreigingen?

Ik heb iets voor je.
Ik help namelijk bedrijven toekomstbestendig te worden in een steeds sneller veranderende digitale wereld.

Omdat ik nóg meer wil weten ga ik begin mei 2017 naar Silicon Valley​ om ​daar ​een opleiding ​te ​volgen aan de Singularity University.

Wat is Singularity University?

De Singularity University (SU) is een denktank en opleidingsinstituut die exponentiële technologieën gebruikt om ’s werelds grootste uitdagingen te tackelen. Zij is in 2008 opgericht door futurist Peter Diamandis en de innovatieman van Google, Ray Kurzweil.
SU mag een groot een aantal internationaal gerenommeerde partijen tot haar partners rekenen, zoals NASA, Google, Deloitte, CAT, Amnesty International, UNICEF en WWF-X.

De SU organiseert verschillende activiteiten om invulling te geven aan haar missie, zoals het Global Solutions Program of het Executive program, waar ik aan mee ga doen.

Wat ga ik doen?

Zeven dagen lang voed ik mij met nieuwe informatie over de belangrijkste technologische ontwikkelingen.
Wat voor impact gaan ze maken en hoe kun je ze gebruiken om zelf impact te maken?

Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere artificial intelligence, robotica, digital biology, internet of ​things, Blockchain, virtual & augmented ​reality, genetica​,​ bio-informatica en moonshot thinking.

​Ik luister, absorbeer en denk kritisch na. Mijn Groningse nuchterheid neem ik mee.

Daarna ga ik in Silicon Valley op bezoek bij experts op dit gebied.

What’s in it for you?

Tijdens mijn aanwezigheid en daarna verpak ik mijn best learnings in een programma van een dagdeel​: Futurize: Maak jouw organisatie futureproof met de allernieuwste insights uit Silicon Valley.

Dat wil ik bij jouw bedrijf komen brengen. Ik vertel uitgebreid, jullie stellen vragen en we brainstormen over de impact bij jouw bedrijf.
Moet je gaan nadenken over kunstmatige intelligentie? Je administratie op de Blockchain? Een hacker in dienst nemen? Of leerprocessen gieten in virtual reality?

​Huur mij in voor een dagdeel bij jou op kantoor, in de boardroom of voor een lezing op je congres of relatiedag.

Boek mij direct!

Vanaf wanneer?

Ik ben van 6 t/m 14 mei op SU en plak er daarna nog een paar dagen San Francisco aan vast voor gesprekken met vak-experts. Vanaf 22 mei ben ik beschikbaar.

Wil jij weten wat de impact van deze nieuwe technologieën gaat zijn?
​Heb je zelf geen tijd, zin, geld of mogelijkheid om naar Singularity University te gaan?

Neem dan contact met me op.

Dat kan in een dagdeel, maar ik kan ook een presentatie geven op je congres of relatiedag.

Boek mij direct!

Ik heb veel ervaring in het spreken. Bekijk hier mijn lijst met lezingen

Over mij

Ik hou van de toekomst. Ik ben trendwatcher op het gebied van nieuwe media en technologische trends. Auteur van boeken over social media, WhatsApp, blockchain en kunstmatige intelligentie / chatbots (zomer 2017). Oprichter van #SMC050, blogger voor Frankwatching en Bright.nl. Ik heb ruime ervaring als spreker.