Over mij

Vader, echtgenoot, Stadjer, nieuwsgierig, serieus, aardig, energiek, humoristisch, pragmatisch, gedreven. Early adopter. Lp’s, maar ook Spotify. Luister naar electrofunk, IDM & Reggae. Ik kijk met veel plezier Sci-fi films en ga graag uit eten of naar Schiermonnikoog. Drink décafé koffie verkeerd; liefst met een koek.

Wat mij kenmerkt in mijn werk is mijn enthousiasme voor nieuwe media en nieuwe technologie. Enthousiast voor de kansen die zich aandienen aan de horizon en waar je meestal vandaag al mee aan de slag kunt.

Nieuwe technologie zorgt bijvoorbeeld voor schaalbaarheid, openheid en transparantie.

Ik ben geboeid door de disruptieve kracht van internet, sociale media en nieuwe technologie. Ik voel mij als een vis in het water in dat speelveld. Ik kijk graag waar de bal zich in het spel bevindt, maar nog meer ben ik geïnteresseerd in waar de bal naar toe gaat.

Sommige mensen houden van het verleden: ik hou van de toekomst.
VGZ event

Ik wil graag anderen inspireren en helpen bij koudwatervrees. Maar nog meer wil ik graag synergie maken tussen mensen, bedrijven en nieuwe media / nieuwe technologie. Ik geloof dat de wereld een stukje beter wordt wanneer wij als mensen deze mogelijkheden omarmen.

Ik word iedere dag slimmer door het lezen van vele artikelen, whitepapers, boeken en onderzoeken. En door het volgen van trainingen, seminars en congressen. En niet te vergeten; door zelf te bloggen, lezingen te geven en boeken te schrijven.

Dit zijn 5 van mijn favoriete quotes:

We must take change by the hand or rest assuredly, change will take us by the throat.
Winston Churchill

People don’t buy what you do, but WHY you do it.
Simon Sinek

Entrepreneur: someone who jumps off a cliff and builds a plane on the way down
Richard Branson

Those who say it can’t be done are usually interrupted by others doing it.
James Baldwin

Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear
Eleni Makadonas

Neem contact met me op

Gala vno ncw

(@jarno.duursma) op

Lezing Chatbots

BCDD Assen

Introductievideo SMC050

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.18.04

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.17.26

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.17.43

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.17.53

Neem contact met me op